22 Haziran 2015 Pazartesi

Cildinizi sıkı ve selülitlerden uzak tutmak için mutlaka Nemli olmasına özen gösterin!

Özelikle Yazın Cildinizin Nemli olması ne kadar önemli öğrenince artık daha dikkatli olacaksınız.
Derimiz doğuştan ya da yeterince nemlenemediğinde kuru, pürüzlü veya pul pul görünür. Bunların yanı sıra kızarıklık, kaşınma veya çatlama da olabilir. Sert etkili deterjanlar, organik çözücüler, soğuk hava, lazer ya da epilasyon veya güneş, cildimizdeki lipit tabakalarının zarar görmesine ve dolayısı ile derinin kurumasına ve hasar görmesine neden olurlar.
Ceradolin su ve yağ bazlı cilt losyonları ve kremleri elinizin, yüzünüzün ve vücudunuzun kuruyan, kızaran, çatlayan bölgelerine günlük olarak kullanılabilen onarım ve bakım etkili nemlendirici ürünlerdir. Özellikle güneşten sonra, kızaran, gerginleşen cildinize; Argan, Pasiflora ve çeşitli teskin edici bitkisel yağlar da içeren Ceradolin yağ bazlı losyonu sürdüğünüzde, deriniz hemen rahatlar. Hele yağ bazlı losyonu buzdolabında saklıyorsanız, serinlik te hissederseniz.
Genel olarak su bazlı Ceradolin krem ve losyonları gündüz, Ceradolin yağ bazlı losyonu ise, gece kullanmanız tavsiye olunur. Ancak yaz aylarında yağ bazlı losyonu güneşten sonra kullanırsanız, anında bir rahatlama hissedersiniz.
Ceradolin su ve yağ bazlı losyonlar ile kremler, içeriğinde derinin doğal yapısında bulunan seramid ve kendi molekülünün bin katı kadar su tutabilen bitkisel polisakkaritler (hyaluronik asidin bitkisel eşdeğerlisi) sayesinde derinizin hiç bir sorunu olmasa bile, var olan dengesini korumak ve dış etkenlerin neden olacağı hasarı önlemek için kullanılırlar. Bu ürünlerimiz sadece nemlendirici değildir. Geniş spektrumlu bakım ve onarım etkileri vardır.