19 Ağustos 2014 Salı

Kurumuş, yıpranmış cildinizi onarın

NEMLENDİRİCİ KREMLER

Su bazlı kremler doğuştan kuru veya diğer etkenlerle (güneş, ısı, soğuk, deterjan kullanımı vb. nedenlere bağlı) kurumuş, yıpranmış ciltleri onararak, doğal nem dengesine kavuştururlar. Ayrıca, makyaj tabanı olarak ta kullanılırlar. Nemlendirmenin yanı sıra, ilk yaşlanma belirtilerini ve leke oluşumunu engellediklerinden, derinin parlak ve pürüzsüz bir görünüm almasını sağlarlar.

Parfümlü ve parfümsüz olarak iki çeşit olarak bulabilirsiniz böyle olmalarının nedeni, bazı bünyelerin kokuya alerji duymalarından ileri gelmektedirler. Bu ürünlerin bazıları Parfümsüzü de kendiliğinden hoş kokmaktadır.

Bu ürünlerin çok kaliteli yerli üretimleri bulunmakta ve Tüm ithal malı nemlendirici kremlerle aynı maddeleri içermektedir. Yerli ürünlerin birinci olumlu farkı fiyatlarıdır. Bazı kaliteli markaların Diğer önemli bir fark ta ; içerdikleri çift bariyer madde sayesinde, nemlenme daha uzun süre derinin alt tabakasında kalır, çabuk uçamaz. Bu sayede, gün içinde diğerlerine göre daha az kullanılarak, daha uzun süreli nemlenme sağlanır. Bu da kremin çabuk tükenmesini önler.

Dermatologların önerilerine göre ; derinin hiç bir sorunu olmasa bile, var olan dengesini korumak ve dış etkilerin neden olacağı hasarı önlemek için, nemlendirici kullanılmalıdır. Türkiye de Vücut Nemlendirici krem konusunda dünya markası olmuş Dermadolin ürünleri Piyasada en çok rağbet gören ürünler cilt nemlendirme için iki tip ürünü bulunmakta Ceradolin ve Ceradolin-P kremler Dermatolog Hekimlerin önerisidir.

Kaynak :http://www.internetingazetesi.com/kurumus-ve-yipranmis-ciltlere-dikkat/